Leasing

leasebilgf

Hos Gråskov biler er det nu også blevet en mulighed at lease biler.

Vi har et samarbejde med firmaet Leasebil, og kan nu tilbyde alle former for leasing.

Alle biler på deres hjemmeside kan leases igennem os, også selvom bilen står ved en anden forhandler.

Tjek alle bilerne ud på følgende hjemmeside, og ring endelig hvis bilen for dig er derinde, hvis den ikke er at finde derinde, kontakt os da nærmere så finder vi din drømmebil til dig.

https://www.leasebil.nu/

Lidt om Leasebil :


Vores mission er at give flere danskere muligheden for at nyde en lækker veludstyret bil, uden at de skal betale 150% mere for den end man skal i andre EU-lande.
Vores moderfirma har drevet traditionel bilhandel og ydet god kundeservice siden 1976 - og siden 2008 specialiseret sig i flexleasing - også kaldet leasing på forholdsmæssig afgift. Dette speciale og missionen er fundamentet i leasebil.nu

Leasebil.nu er i dag landsdækkende med forhandlere og serviceværksteder. Hver afdeling er ejet af en lokal bilentusiast, der ligesom os, elsker biler og brænder for at give vores kunder mere bil og færre bekymringer.

Administration, import og centrallager ligger i Vojens men du handler og modtager din leasingbil hos din lokale forhandler. Det er også ham, der sørger for den løbende servicering. Alt sammen ud fra mottoet:  Din bil når det er sjovt - vores når det ikke er...

Hos leasebil.nu tager vi altid din gamle bil i bytte!

Du må køre 20.000 km årligt og får altså 5.000 km gratis, sammenlignet med nybilsleasing!

Du kan tilvælge SAFE-all inclusive service aftale som er bedre end fabriksgaranti fordi den dækker hele leasingperioden!